Om Vatnhamar Adventures

Unknown
Halvvejs op ad Matterhorn

Vatnhamar Adventures blev etableret i forbindelse med projektet at blive den første færing på toppen af Mount Everest. Projektet blev en succes, og den 25. maj 2013 kunne jeg stolt lade det færøske flag vaje på verdens højeste punkt.

Mount Everest projektet gav mig et stækt ønske om at blive i dette regi og fortsætte med min virksomhed og udvide dens aktiviteter, og Vatnhamar Adventures har nu et spændende udbud af arrangementer, rejser og ture.

Vatnhamar Adventures’ formål er at arrangere rejser og ture med et tema, der differentierer sig væsentligt fra det klassiske sol og strand-tema.

Jeg ved af erfaring, at det er muligt at flytte sig mentalt ved at udfordre sig fysisk, og denne erfaring afspejles i virksomhedens produktudbud, som også på baggrund af mine interesser og erfaringer har et naturligt fokus på frilufts- og vandreture.

Med Vatnhamar Adventures kommer du ud at vandre – både ude og hjemme og oppe og nede. Vi arrangerer vandreture, hvor du får en smag af bjergbestigning, ligesom du  også kan komme med på en af vores lidt mindre udfordrende vandreture, som vi arrangerer i Danmark og i udlandet.

Vatnhamar Adventures arrangerer desuden regelmæssige vandreture á nogle timers varighed i Københavnsområdet og forskellige steder på Sjælland. Disse giver dig mulighed for at komme i vandreform, hvis du skal med på en af vores rejser, eller du kan komme med blot for at få den fantastiske følelse og oplevelse af at vandre.

Der er noget for de fleste, og både den erfarne og den mindre erfarne vandrer vil drage fordel af vores udbud.